Manggungharja, Ciparay, Bandung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Manggungharja

Peta lokasi Manggungharja
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bandung
Kacamatan Ciparay
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Manggungharja nyaéta salasahiji désa di kacamatan Ciparay, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg