Mukapayung, Cililin, Bandung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Mukapayung

Peta lokasi Mukapayung
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bandung
Kacamatan Cililin
Nami Kuwu
Lega 150 ha
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Mukapayung nyaéta salasahiji désa di kacamatan Cililin, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg