Mukapayung, Cililin, Bandung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Mukapayung
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bandung
Kacamatan Cililin
Lega 150 ha

Mukapayung nyaéta salasahiji désa di kacamatan Cililin, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg