Panumbangan, Panumbangan, Ciamis

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Panumbangan

Peta lokasi Panumbangan
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Ciamis
Kacamatan Panumbangan
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Panumbangan nyaéta salasahiji désa di kacamatan Panumbangan, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.





Gnome-home.svg