Paribasa

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
(dipindahkeun ti Paribasa Sunda)
Luncat ka: pituduh, sungsi

Paribasa, (basa Indonésia:peribahasa), numutkeun Kamus Umum Basa Sunda beunang LBSS (1976), nyaéta “ucapan matok, saeutik patri, nu mangrupa siloka lakuning hirup (pituah, piluangeun, jsb.) saperti Mapatahan ngojay ka meri, Moro julang ngaleupaskeun peusing, jste.”

Tempo oge[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Arjuna Wayang.jpg