Républik Démokratik Féderasi Transkaukasus

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Républik Démokratik Féderasi Transkaukasus
Закавказская демократическая федеративная республика
Féderasi

 

1918
 

 

Bandéra

Transkaukasus Rusia saméméh dibentukna Républik Démokratik Féderasi Transkaukasus.
Ibu kota Tbilisi
Basa basa Géorgia, basa Arménia, basa Azerbaijan
Pamaréntahan Républik
Jaman Jaman antarperang
 - Kamerdikaan 24 Pébruari 1918
 - Géorgia nyatakeun merdika 26 Méi 1918
 - Arménia jeung Azerbaijan nyatakeun merdika 28 Méi 1918
 - Bubar 28 Méi 1918
Mata uang Ruble Transkaukasus
Warning: Value specified for "continent" does not comply

Républik Démokratik Féderasi Transkaukasus (RDFT, Закавказская демократическая Федеративная Республика (ЗКДФР), Zakavkazskaya Demokraticheskaya Federativnaya Respublika (ZKDFR), kawanoh ogé salaku Féderasi Transkaukasus) (Pébruari 1918 – Méi 1918), nyaéta hiji nagara baheula nu ngawengku Arménia, Azerbaijan, jeung Géorgia modérn di Kaukasus Kidul.

Tingali ogé[édit | sunting sumber]

Koordinat: 41°43′N 44°47′E / 41.717, 44.783


Hourglass drawing.svg