Sidayu, Bandar, Batang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Sidayu

Peta lokasi Sidayu
Propinsi Jawa Tengah
Kabupatén Batang
Kacamatan Bandar
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Sidayu nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Bandar, Kabupatén Batang, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg