Silihasih, Pabedilan, Cirebon

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Silihasih

Peta lokasi Silihasih
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Cirebon
Kacamatan Pabedilan
Nami Kuwu Suherman
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Silihasih nyaéta salasahiji désa di kacamatan Pabedilan, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg