The Used

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
ti kénca ka katuhu: Quinn Allman, Dan Whitesides, Bert McCracken, Jeph Howard

The Used nya éta grup musik asal Orem, Utah, Amerika Serikat anu dibentuk taun [[2001][1]. Ieu grup musik miboga personil Bert McCracken, Quinn Allman, Jeph Howard, djeung Branden Steineckert anu sacanna mangrupa personil Strange Itch jeung Dumb Luck anu ahirna ngagabung jadi The Used[2]. Branden Steinecker pindah ka grup musik Rancid ti The Used taun 2006 terus digantikeun ku Whitesides (ex-drummer New Transit Direction[2][1].

Diskografi[édit | sunting sumber]

Dimulai tina demo anu dijieun, The Used ahirna meunang kontrak rekaman ti Reprise Records terus ngarilis album THE USED[2]. ALbum anu dirilis taun 2002 ieu dilélér album emas[2] Album kaduana nya éta IN LOVE AND DEATH anu dirilis taun 2004[2]. Taun 2007, The Used ngaluarkeun album LIE FOR THE LIARS anu pernah asup 10 besar tangga lagu di Amerika, Kanada, jeung Australia[2]. Album Shallow Believers dirilis taun 2008, diteruskeun ku album ARTWORK taun 2009[1]. Album Artwork ngawengku pangalaman 8 taun The Used salila tur jeung konsér dina féstival saperti Warped Tour, Ozzfest, Projek revolution, Give it a Name, Reading and Leads, jeung SxSW[1]. Di Amerika wungkul, ieu album geus kajual leuwih ti 2 juta album[1].

Référénsi[édit | sunting sumber]

  1. a b c d e (en)[The Used-Lastfm.com] (diaksés tanggal 6 nopémber 2011)
  2. a b c d e f [The Used-Kapanlagi.com] (diaksés tanggal 6 Nopémber 2011)
Nulis.jpg