Umar Wirahadikusumah

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Umar Wirahadikusumah

Jend. TNI (Purn.) Umar Wirahadikusumah (Situraja, 10 Oktober 1924 - Jakarta, 21 Maret 2003) nyaéta Wakil Présidén Républik Indonésia kaopat, nu mangsa baktosna taun 1983-1988.


Nulis.jpg