Énsiklopédi Sunda

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Énsiklopédi Sunda  
PanulisAjip Rosidi (Spk)
NagaraIndonesia
BasaBasa Sunda
Rupapedaran
Nu medalkeunPustaka Jaya
Kaping dimedalkeun2000

Énsiklopédi Sunda nyaéta pedaran anu ditulis dina basa Sunda ku Ajip Rosidi (Spk). Ieu buku pedaran téh dipedalkeun munggaran taun 2000 ku penerbit Pustaka Jaya.


Nulis.jpg