Énsiklopédi Sunda

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Énsiklopédi Sunda  
Panulis Ajip Rosidi (Spk)
Nagara Indonesia
Basa Basa Sunda
Rupa pedaran
Nu medalkeun Pustaka Jaya
Kaping dimedalkeun 2000

Énsiklopédi Sunda nyaéta pedaran anu ditulis dina basa Sunda ku Ajip Rosidi (Spk). Ieu buku pedaran téh dipedalkeun munggaran taun 2000 ku penerbit Pustaka Jaya.


Nulis.jpg