.ax

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Pamaréntah Åland geus méntaan .ax minangka TLD internétna (ccTLD). Tapi ayeuna, TLD ieu teu aya. Åland masih maké ccTLD Finlandia .fi. Sawatara loka Åland masih maké subdomain .aland.fi. IANA nyadiakeun .ax nu dicadangkeun pikeun Åland, tanpa organisasi nu ngadukung nu nandatanganan.

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]