.ax

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Pamaréntah Åland geus méntaan .ax minangka TLD internétna (ccTLD). Tapi ayeuna, TLD ieu euweuh. Åland masih maké ccTLD Finlandia .fi. Sawatara loka Åland masih maké subdomain .aland.fi. IANA nyadiakeun .ax nu dicadangkeun pikeun Åland, tanpa organisasi nu ngadukung nu nandatanganan.

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]