.cn

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

.cn téh mangrupa kode nagara domain undak luhur internét pikeun Cina Daratan. Taiwan, Hong Kong, jeung Makau boga domain sorangan.