1018

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-10 - abad ka-11 - abad ka-12
Dékade: 980-an 990-an 1000-an 1010-an 1020-an 1030-an 1040-an
Taun: 1015 1016 1017 - 1018 - 1019 1020 1021

Taun ka-1018 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Poé peré[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png