1020

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Abad: abad ka-10 - abad ka-11 - abad ka-12
Dékade: 990-an 1000-an 1010-an 1020-an 1030-an 1040-an 1050-an
Taun: 1017 1018 1019 - 1020 - 1021 1022 1023

Taun ka-1020 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Poé peré[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png