1040-an

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Milénium: Milénium ka-2
Abad: Abad ka-10 - Abad ka-11 - Abad ka-12
Dékade: 1010-an 1020-an 1030-an - 1040-an - 1050-an 1060-an 1070-an
Taun: 1040 1041 1042 1043 1044
1045 1046 1047 1048 1049
Kategori: Nu babar - Nu pupus - Pamingpin nagara - Nagara nu merdéka
Nu ngadeg - Nu rugrug

1040-an nyaéta dékade atawa dasawara sanggeus Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 1040 nepi ka taun 1049.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]


Nuvola apps clock.png