1035

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Abad: abad ka-10 - abad ka-11 - abad ka-12
Dékade: 1000-an 1010-an 1020-an 1030-an 1040-an 1050-an 1060-an
Taun: 1032 1033 1034 - 1035 - 1036 1037 1038

Taun ka-1035 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Poé peré[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png