1050-an

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Milénium: Milénium ka-2
Abad: Abad ka-10 - Abad ka-11 - Abad ka-12
Dékade: 1020-an 1030-an 1040-an - 1050-an - 1060-an 1070-an 1080-an
Taun: 1050 1051 1052 1053 1054
1055 1056 1057 1058 1059
Kategori: Nu babar - Nu pupus - Pamingpin nagara - Nagara nu merdéka
Nu ngadeg - Nu rugrug

1050-an nyaéta dékade atawa dasawara sanggeus Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 1050 nepi ka taun 1059.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]


Nuvola apps clock.png