1080-an

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Milénium: Milénium ka-2
Abad: Abad ka-10 - Abad ka-11 - Abad ka-12
Dékade: 1050-an 1060-an 1070-an - 1080-an - 1090-an 1100-an 1110-an
Taun: 1080 1081 1082 1083 1084
1085 1086 1087 1088 1089
Kategori: Nu babar - Nu pupus - Pamingpin nagara - Nagara nu merdéka
Nu ngadeg - Nu rugrug

1080-an nyaéta dékade atawa dasawara sanggeus Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 1080 nepi ka taun 1089.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]


Nuvola apps clock.png