1070-an

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Milénium: Milénium ka-2
Abad: Abad ka-10 - Abad ka-11 - Abad ka-12
Dékade: 1040-an 1050-an 1060-an - 1070-an - 1080-an 1090-an 1100-an
Taun: 1070 1071 1072 1073 1074
1075 1076 1077 1078 1079
Kategori: Nu babar - Nu pupus - Pamingpin nagara - Nagara nu merdéka
Nu ngadeg - Nu rugrug

1070-an nyaéta dékade atawa dasawara sanggeus Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 1070 nepi ka taun 1079.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]


Nuvola apps clock.png