1078

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Abad: abad ka-10 - abad ka-11 - abad ka-12
Dékade: 1040-an 1050-an 1060-an 1070-an 1080-an 1090-an 1100-an
Taun: 1075 1076 1077 - 1078 - 1079 1080 1081

Taun ka-1078 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Poé peré[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png