1080

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Abad: abad ka-10 - abad ka-11 - abad ka-12
Dékade: 1050-an 1060-an 1070-an 1080-an 1090-an 1100-an 1110-an
Taun: 1077 1078 1079 - 1080 - 1081 1082 1083

Taun ka-1080 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Poé peré[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png