1050

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Abad: abad ka-10 - abad ka-11 - abad ka-12
Dékade: 1020-an 1030-an 1040-an 1050-an 1060-an 1070-an 1080-an
Taun: 1047 1048 1049 - 1050 - 1051 1052 1053

Taun ka-1050 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png