1059

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Abad: abad ka-10 - abad ka-11 - abad ka-12
Dékade: 1020-an 1030-an 1040-an 1050-an 1060-an 1070-an 1080-an
Taun: 1056 1057 1058 - 1059 - 1060 1061 1062

Taun ka-1059 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Poé peré[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png