1065

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Abad: abad ka-10 - abad ka-11 - abad ka-12
Dékade: 1030-an 1040-an 1050-an 1060-an 1070-an 1080-an 1090-an
Taun: 1062 1063 1064 - 1065 - 1066 1067 1068

Taun ka-1065 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Poé peré[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png