340-an

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Milénium: Milénium ka-1
Abad: Abad ka-3 - Abad ka-4 - Abad ka-5
Dékade: 310-an 320-an 330-an - 340-an - 350-an 360-an 370-an
Taun: 340 341 342 343 344
345 346 347 348 349
Kategori: Nu babar - Nu pupus - Pamingpin nagara - Nagara nu merdéka
Nu ngadeg - Nu rugrug

340-an nyaéta dékade atawa dasawara sanggeus Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 340 nepi ka taun 349.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]


Nuvola apps clock.png