Abdul Hamid (pulitikus)

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Abdul Hamid
Présidén Bangladés
Palaksana
Incumbent
Awal jabatan
14 Maret 2013
Perdana Mentri Syéikh Hasina
Saméméhna Zillur Rahman
Katerangan lian
Gumelar 1 Januari 1944 (1944-01-01) (yuswa 74)
Mithamoin, India Britania
Partéy pulitik Liga Awami
Hubungan pulitik
lianna
Koalisi (2008–ayeuna)
Ageman Islam
Abdul Hamid (politician).jpg

Abdul Hamid (Basa Benggala: আব্দুল হামিদ, gumelar di Mithamoin, India Britania, 1 Januari 1944; umur 74 taun) nyaéta Juru Carios of ti Parlemén Bangladés saprak 2009 sarta Palaksana Présidén Bangladés sanggues maotna Présidén Zillur Rahman dina Maret 2013.[1]

Présidén[édit | édit sumber]

Abdul Hamid ditunjuk salaku Pajabat Palaksana Présdién Bangladés dina 14 Maret 2013 samentara Présidén Zillur Rahman aya dina parawatan di Singapura.[rujukan?] Zillur Rahman maot 6 poé sanggeusna.[2]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Speaker's Biography" (PDF). Bangladesh Parliament. Diarsipkan dari versi asli (PDF) tanggal 6 July 2011. Diakses tanggal 22 March 2011. 
  2. "Bangladesh president Zillur Rahman dies in Singapore". Firstpost. 

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Jabatan pulitik
Saméméhna
Zillur Rahman
Présidén Bangladés
Palaksana

2013–ayeuna
'Ngajabat

Citakan:BangladeshPresidents


Citakan:Bangladesh-politician-stub