Abiansemal, Badung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Abiansemal
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiBali
KabupaténBadung
Pamaréntahan
 • Camat-
Lega- km²
Pangeusi-
Kode Kemendagri51.03.03
Désa/kalurahan-

Ari Abiansemal nyaéta hiji Kacamatan nu aya di Kabupatén Badung, Propinsi Bali.

Tutumbu luar[édit | édit sumber]

Citakan:Abiansemal, Badung