Abiansemal, Badung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Abiansemal

Peta lokasi Kacamatan Abiansemal
Propinsi Bali
Kabupatén Badung
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan
Kalurahan/désa

Ari Abiansemal nyaéta hiji Kacamatan nu aya di Kabupatén Badung, Propinsi Bali.

Tutumbu luar[édit | édit sumber]

Citakan:Abiansemal, Badung