Abo, Pidie, Pidie

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Abo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténPidie
KacamatanPidie

Abo nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Pidie, Kabupatén Pidie, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Pidie, Pidie


Gnome-home.svg