Abung Kunang, Lampung Kalér

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Abung Kunang
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiLampung
KabupaténLampung Kalér
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri18.03.22
Désa/kalurahan-

Abung Kunang nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Lampung Kalér, Propinsi Lampung, Indonésia.


Citakan:Kabupatén Lampung Kalér Citakan:Abung Kunang, Lampung Kalér