Abung Tinggi, Lampung Kalér

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Abung Tinggi

Peta lokasi Kacamatan Abung Tinggi
Propinsi Lampung
Kabupatén Lampung Utara
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Abung Tinggi nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Lampung Utara, Propinsi Lampung , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Lampung Utara Citakan:Abung Tinggi, Lampung Utara


Nuvola filesystems folder home.png