Adi Jaya, Negara Batin, Way Kanan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Adi Jaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténWay Kanan
KacamatanNegara Batin

Adi Jaya nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Negara Batin, Kabupatén Way Kanan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Negara Batin, Way Kanan


Gnome-home.svg