Negara Batin, Way Kanan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Negara Batin
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiLampung
KabupaténWay Kanan
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri18.08.11
Désa/kalurahan-

Negara Batin nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Way Kanan, Propinsi Lampung , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Way Kanan Citakan:Negara Batin, Way Kanan