Adi Luwih, Pringsewu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Adi Luwih

Peta lokasi Kacamatan Adi Luwih
Propinsi Lampung
Kabupatén Pringsewu
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Adi Luwih nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Pringsewu, Propinsi Lampung , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Pringsewu Citakan:Adi Luwih, Pringsewu


Nuvola filesystems folder home.png