Aek Ledong, Aek Ledong, Asahan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Aek Ledong
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Asahan
Kacamatan Aek Ledong

Aek Ledong nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Aek Ledong, Kabupatén Asahan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Aek Ledong, Asahan


Gnome-home.svg