Aek Nabuntu, Aek Ledong, Asahan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Aek Nabuntu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténAsahan
KacamatanAek Ledong

Aek Nabuntu nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Aek Ledong, Kabupatén Asahan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Aek Ledong, Asahan


Gnome-home.svg