Akie Abe

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Akie Abe
foto taun 2007
First Lady of Japan
Masa jabatan
26 Séptémber 2006 – 19 Séptémber 2007
Saméméhna Chieko Mori
Katerangan lian
Gumelar 10 Juni 1962 (1962-06-10) (yuswa 53)
Flag of Tokyo Prefecture.svg Tokyo,
Jepang Jepang
Kabangsaan Japanese
Partéy pulitik Liberal Democratic Party
Pameget/istri Shinzo Abe
Rélasi Akio Matsuzaki and Emiko Matsuzaki
Murangkalih Teu aya
Padumukan Sori daijin kotei (2-3 Nagatacho, Chiyoda, Tokyo) and
Shimonoseki, Yamaguchi
Alma mater Sacred Heart Professional Training College
Pagawéan Housewife / radio disc jockey
Ageman Roman Catholic

Akie Abe (安倍 昭恵 Abe Akie?, babar 10 Juni 1962) nyaeta istri Shinzo Abe, mantan Perdana Mentri Jepang.

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan

Citakan:Japan-bio-stub



Nulis.jpg