Alam Jaya, Gajah Putih, Bener Meriah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Alam Jaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténBener Meriah
KacamatanGajah Putih

Alam Jaya nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Gajah Putih, Kabupatén Bener Meriah, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Gajah Putih, Bener Meriah


Gnome-home.svg