Alicia Chanzia

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Alicia Chanzia
Profil
AliranPop
PacabakanPenyanyi, Penari
Alat musikVokal
Taun aktip2012–ayeuna
LébelJKT48 Project
Hits Records
RamatlokaJKT48

Alicia Chanzia (gumelar di Bandung, 24 Méi 1999; umur 22 taun) ogé katelah Acha (ogé katelah Acha JKT48) (asalkeun anjeunna anggota JKT48) nyaéta salah sahiji penyanyi Indonesia sareng urut anggota ti kelompok idola JKT48. Acha mangrupikeun anggota JKT48 generasi ka-2, anu tungtungna janten anggota KIII Tim dina 25 Juni 2013[1]. Saat ini, Acha sebagai anggota tari dari sub-unit JKT48 Dance Project.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Tim KIII JKT48 Terbentuk. Yess Online. Diakses 2013-10-02.

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Oxygen480-apps-system-users.svg