Allen Leech

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Allen Leech
Leech, 2011
BabarAlan Leech
19 Méi 1981 (1981-05-19) (yuswa 39)
Killiney, County Dublin, Irlandia
PakasabanAktor
Taun aktif1998–ayeuna
PasanganJessica Blair Herman (m. 2019)[1][2][3][4]

Allen Leech (nami gumelar Alan Leech; gumelar 19 Méi 1981; umur 39 taun) mangrupikeun aktor Irlandia anu katelah peranna salaku Tom Branson dina séri drama bersejarah Downton Abbey. Anjeunna damel debut akting profésional kalayan peran anu leutik dina produksi "A Streetcar Named Desire" di 1998. penampilan pilem utama kahijina nyaéta Vincent Cusack dina Cowboys & Angels, sareng bieu. Irish Film & Television Academy dina taun 2004 kalayan panampilanna salaku Mo Chara dina Man About Dog. Léker maénkeun Marcus Agrippa dina séri drama bersejarah HBO, Roma. Anjeunna ogé maénkeun Paul Prenter dina pilem biografi Bohemian Rhapsody taun 2018.

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg