Amansari, Rengasdengklok, Karawang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Amansari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKarawang
KacamatanRengasdengklok

Amansari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Rengasdengklok, Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg