Anggadita, Klari, Karawang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Anggadita
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKarawang
KacamatanKlari

Anggadita nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Klari, Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg