Anggie Putri Kurniasari

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Anggie Putri Kurniasari
AliranPop
PacabakanPenyanyi, Penari, Pengusaha
Alat musikVokal
Taun aktip2014 - 2015
LébelJKT48 Project (2014 - 2015)

Anggie Putri Kurniasari (gumelar di Surabaya, 13 Maret 1996; umur 25 taun) atanapi anu biasa dikenal ku Anggie mangrupikeun saurang anggota tina JKT48 generasi katilu ti Surabaya, Jawa Wétan, anjeunna minangka anggota JKT48 dina 15 Maret 2014 2014, dugi ka 23 Maret 2015. Anggie ngantunkeun JKT48 sareng uih deui ka kampung halamanna pikeun miara ibu geringna. Saatos ngantepkeun JKT48, Anggie muka bisnis, toko kuéh ciwit Chavali Cookies ti Surabaya. Dina Juni - Juli 2016, Anggie dibantuan ku Nurul Tryani (Donator), tilas anggota JKT48 generasi katilu anu sanés, sareng Fans JKT48 ngadamel sumbangan pikeun ngarawat ibuna ku kanker payudara..[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Oxygen480-apps-system-users.svg