Anggrék bulan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Anggrék bulan
Klasifikasi ilmiah edit
Unrecognized taxon ([[[:Citakan:Create taxonomy/link]] fix]): Aeridinae
Genus: Phalaenopsis
(L.) Blume[1]
Spésiés: P. amabilis
Ngaran binomial
Phalaenopsis amabilis
(L.) Blume[1]
Sinonim[1]
  • Epidendrum amabile L.
  • Cymbidium amabile (L.) Roxb.
  • Synadena amabilis (L.) Raf.

Anggrék Bulan (Phalaenopsis amabilis)[2][3] mangrupa spésiés tina tutuwuhan kembangan tikulawarga anggrék Orchidaceae, pituin nusantaraAustralia, sarta loba dimumulé pikeun papaés imah.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b Citakan:WCSP
  2. "Moon orchid". Flowers of India. Diakses tanggal 24 February 2019. 
  3. "ASEAN National Flowers". Centre for International Affairs. Diakses tanggal 27 December 2018. 

Tutumbu kaluar[édit | édit sumber]

Nulis.jpg