Anjatan Utara, Anjatan, Indramayu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Anjatan Utara
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténIndramayu
KacamatanAnjatan

Anjatan Utara nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Anjatan, Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg