Annona

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Annona
Annona muricata 1.jpg
Annona muricata
Klasifikasi ilmiah
Karajaan:
Divisi:
Kelas:
Ordo:
Kulawarga:
Génus:
Annona

Spésiés

Tingali téks

Annona (tina Taíno annon) nyaéta genus pepelakan kembangan dina kulawarga pawpaw/gula apal, Annonaceae. Éta mangrupi genus kadua panggedéna di kulawarga saatos Guatteria.

Jenis[édit | édit sumber]

Nulis.jpg