Lompat ke isi

Arjawinangun, Arjawinangun, Cirebon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Arjawinangun
Kalurahan/Désa
Peta
Peta lokasi Kalurahan Arjawinangun
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanArjawinangun

Arjawinangun nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Arjawinangun, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.