Astra Ksetra, Menggala, Tulang Bawang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Astra Ksetra
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTulang Bawang
KacamatanMenggala

Astra Ksetra nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Menggala, Kabupatén Tulang Bawang, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Menggala, Tulang Bawang


Gnome-home.svg