Menggala, Tulang Bawang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Menggala
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiLampung
KabupaténTulang Bawang
Lega344 Kilométer pasagi
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri18.05.02
Désa/kalurahan-

Menggala nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tulang Bawang, Propinsi Lampung , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Tulang Bawang Citakan:Menggala, Tulang Bawang