Aur Peulumat, Labuhan Haji Timur, Aceh Selatan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Aur Peulumat
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Selatan
KacamatanLabuhan Haji Timur

Aur Peulumat nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Labuhan Haji Timur, Kabupatén Aceh Selatan, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Labuhan Haji Timur, Aceh Selatan


Gnome-home.svg