Avena

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Avena
Avena-sativa.jpg
Avena sativa
Klasifikasi ilmiah
Karajaan:
Divisi:
Kelas:
Ordo:
Kulawarga:
Génus:
Avena

Spésiés
Tingali téks

Avena mangrupikeun genus pepelakan Eurasia sareng Afrika dina kulawarga jukut. Sacara koléktif katelah oat, aranjeunna kalebet sababaraha spésiés anu parantos dibudidayakeun salami rébuan taun salaku sumber pangan pikeun manusa sareng ingon-ingon.

Jenis[édit | édit sumber]